Като купих машината просто не светеше и утре ще проверя за какво става на въпрос.До тук всички проблеми за щастие се оказват елементарни и евтини ,просто с колата са се отнасяли много зле (все пак е била служебен автомобил).До тук съм сменил крушки на мигачите ,крушки в купето ,крушка на халогена, крушка на задният габарит,абе незнам как се е движил този автомобил в София без повече от половината светлини,пропуснах и крушки на габаритите отпред,така че нищо чудно да са изгорели всички крушки на третият стоп.
Известие
Collapse
No announcement yet.
трети стоп
Collapse
X
-
Понеже в темата си говорим за крушки та изгоря ми едната крушка на плафона. С нормален цокъл от малките ама е 10 вата на цена от 10 лв в почти всички магазини в Бургас. Дайте решение на проблема че луднах. Временно сложих две 5 ватови че една 10 и една 5 вата свети грозно ама и 10 лв за крушка няма да дам.
Поздравиалфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
-
Ще ги дадеш колега, вЕрвай ми и аз така казах първия път ама... Пробвах с некви смотани диоди обаче не ми хареса и сега имам диоди и по 10 лв./брAR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Първоначално публикувано от mian4o Покажи съобщениеПонеже в темата си говорим за крушки та изгоря ми едната крушка на плафона. С нормален цокъл от малките ама е 10 вата на цена от 10 лв в почти всички магазини в Бургас. Дайте решение на проблема че луднах. Временно сложих две 5 ватови че една 10 и една 5 вата свети грозно ама и 10 лв за крушка няма да дам.
ПоздравиНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеИ на габаритите във фаровете са около десятка -вече смених двеалфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеНе.А провери ли си лампичките на номера?Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Днес намерих време и отворих третият стоп-с радост разбивам мита че трудно изгарят всичките крушки.Смених ги и сега свети.Колега mian4o,незнам какви са тези крушки по 10 лв. ,ама аз преди седмица ги смених за 1.50 лв.бройката.На габаритите във фаровете комплекта е 3.00 лв.,от тези новите които имат нещо като зелена платка отпред(не диодните).Първо светят в пъти по силно и второ светят бяло-не синеят ,не жълтеят а бяло.Тях специално доста време ги търсих защото на 146-та съм с такива ,но тук нали цокъла е друг,но ти казвам ,че ефекта е поразителен,и цената е в пъти надолу.А за крушката на задният номер-и моята е изгоряла ,но някой "майстор" в КАТ така е сложил номера че го е забил в плафончетата и нама сменяне.Last edited by pisa_misho; d.m.y г., 20:50.sigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеНе.А провери ли си лампичките на номера?а де
Сменил съм де що има крушка по колата ей таз аларма си свети м@м@ и и аларма
---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 20:51 ----------
Първоначално публикувано от pisa_misho Покажи съобщение...А за крушката на задният номер-и моята е изгоряла ,но някой "майстор" в КАТ така е сложил номера че го е забил в плафончетата и нама сменяне.Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Колеги, да няма някаква драма с алтернатора този модел? Някакви пикове от високо напрежение по инсталацията?
Като Ви слушам, такова чудо не бива
А и аз за 2 месеца откакто го имам, съм сменил единия ксенон и една шепа крушки по таблото.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениеимам въпрос - ако имам исгорели крушки в елемента на третия стоп, а аз имам - ще ли ми свети алармата за изгоряла крушка нейна м...а и аларма?
Comment
Comment